خرید موتور دیزلی Inter

خرید موتور دیزلی Inter

در تعریف موتور دیزل گفته شده است که موتوری با احتراقی درون سوز می باشد که البته با گذشت سال ها مورد توسعه و پیشرفت قرار گرفته است. با توجه به تغییراتی که در این وسیله ایجاد شده است از آن در دستگاه هایی مانند چمن زنی، اتومبیل های مختلف، موتور برق، دیزل ژنراتور و… بهره ببرند. موتورها در دسته بندی های متفاوتی براساس توان، برند، تعداد سیلندر و… قرار می گیرند. موتورها از نظر توان به موتورهای تک، دو و سه سیلندر در سایزهای کوچک و چهار، شش، هشت و دوازده سیلندر در سایزهای بزرگ تقسیم بندی می گردند که هر صنفی با توجه به نیاز خود یکی از آنها را خریداری می نماید.

دسته بندی موتور دیزل بر اساس کاربرد آنها

موتورهای دیزلی در ابعاد کوچک

ساختار این دستگاه ها به این شکل است که از یک سیلندر طراحی شده اند و توان این دستگاه بین 15 الی 20 کاوا می باشد. بیشتر از این موتور در خانه ها، ویلاها و مکان هایی که نیاز به یک موتور تک فاز دارند بهره می برند. از نمونه های ساخته شده این محصول موتور های دیزلی Inter می باشد که توان آنها تا 30 اسب بخار را نیز ساپورت می نماید.

قیمت موترو دیزلی Inter

قیمت موترو دیزلی Inter

موتورهای دیزلی در ابعاد متوسط

از این مدل بیشتر برای صنایع و کارگاه های کوچک بهره می برند که تعداد سیلندر های آنها بین دو، سه، چهار سیلندر می باشد. توانی که این موتور دیزل می تواند برای کارگاه و صنایع تامین نماید تا 100 کاوا بوده و از برند های معتبر برای این دستگاه می توان به Inter و پرکینز اشاره کرد.

موتورهای دیزلی برای صنایع کوچک

موتورهای دیزلی برای صنایع کوچک

موتورهای دیزلی در ابعاد بزرگ برای صنایع عظیم

موتور هایی که در ابعاد بزرگ ساخته می شوند دارای شش، هشت و دوازده سیلندر می باشند که توان آنها از 100 کاوا شروع و تا 1 الی 2 مگاوات ادامه دارد. صنایع و نیروگاه های بسیار بزرگ که دارای مصارف بالایی از انرژی هستند از این مدل ها بهره می برند کامینز یکی از برند هایی است که موتور هایی در ابعاد بزرگ را با کیفیت بالا تولید می نماید.

موتور دیزل از چه اجزایی تشکیل شده است؟

  • پمپ انژکتور: وظیفه این قطعه کنترل و تنظیم سوختی می باشد که وارد موتور شده است. به علاوه ایجاد فشاری که باعث می گردد تا سوخت به راحتی اسپری و یا تزریق گردد نیز بر عهده آن می باشد.
  • انژکتور: وسیله ای که باعث می گردد تا سوخت اسپری گردد و پودر شود انژکتور است که البته باعث بهبود ترکیب هوا و سوخت نیز می گردد.
  • فیلتر سوخت: برای اینکه از آسیب قطعات موتور جلوگیری گردد از فیلتر بهره می برند به این شکل که این قطعه باعث تسفیه و تمیز شدن سوخت می شود.
  • لوله های سوخت: باید راهی ارتباطی بین باک و موتور دستگاه باشد تا سوخت بین آنها رد و بدل گردد این لوله این کار را به خوبی انجام می دهد.
  • توربو شارژ: متخصصان برای اینکه راندمان موتورهای دیزلی را بالا ببرند باید ورود اکسیژن را به سیلندر افزایش دهند به همین دلیل از این قطعه استفاده کرده اند. چرا که ورود اکسیژن بیشتر باعث افزایش احتراق می گردد.
موتورهای دیزلی با توان 100 کاوا

موتورهای دیزلی با توان 100 کاوا

طرز کار موتور دیزل به چه صورت است؟

اصول اولیه کار کردن در موتور تک سیلندر به این صورت است که در ابتدا سوپاپ های ورودی هوای تمیز را که همان اکسیژن مورد نیاز است را به داخل سیلندر می کشند. سپس پیستون ها حرکت خود را از بالا به پایین که به این نقاط نقطه مرگ بالا و پایین گفته می شود شروع می کنند. حال که سیلندر به اندازه کافی از اکسیژن پر شد با حرکت پیستون به سمت بالا هوا داخل آن فشره می شود تا دمای آن افزایش یابد تا احتراق صورت گیرد همانطور که می دانیم برای احتراق ما به سه عامل اکسیژن، حرارت و موادی برای سوختن نیاز داریم. حال با فشاری که به دستگاه وارد می گردد حرارت اکسیژن زیاد شده و با وارد کردن سوخت مصرفی از طریق انژکتور سوخت تبدیل به بخار شده و انفجار صورت می گردد. بعد پیستون به دلیل فشاری که به آن وارد شده است به سمت پایین حرکت کرده که این رخداد در نهایت باعث قدرت گرفتن موتور می گردد.

 

محصولات مرتبط:

مطالب مرتبط:

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید