امروزه با تولید برق های مصنوعی در سراسر جهان و توزیع شبکه های برق در نقاط مختلف جهان باعث شده است که مصرف این انرژی زیاد شود. بنابراین برای اینکه از خسارت های احتمالی قطعی برق جلوگیری شود متخصصان منبعی برای این انرژی به وجود آوردند که در صورت نیاز از این منبع استفاده شود. این منبع همان دیزل ژنراتور است که به عنوان یک سیستم یکسان و دو منبع تغذیه تولید شده است. ژنراتور کاترپیلار از اجزای به هم پیوسته ای تشکیل شده است که آسیب به هر یک از قطعات آن باعث می شود این ژنراتور خراب شود. این نوع ژنراتور با استفاده از سوخت گازی می تواند برق تولید نماید.
اطلاعاتی درباره ژنراتور کاترپیلار
این وسیله یکی از قوی ترین دیزل ژنراتور ها است که در انتقال خطوط انتشار برق قوی نقش دارد. ساختار این ژنراتور ها به گونه ای است که مصرف کمی دارد و کاربرد زیادی در تمامی مسکن های اطراف ما دارد. این دیزل ژنراتور ها مانند تمامی دیزل ژنراتور های دیگر جایگزین مناسبی برای قطعی برق می باشند. تنها تفاوتی که این ژنراتور با بقیه ژنراتور دارد این است که با استفاده از گاز می تواند برق تولید کند. ژنراتور کاترپیلار ژنراتور گازی می باشد که با استفاده از گاز موجود می تواند جایگزین مناسبی هنگام قطعی برق باشد؛ اما امکان اینکه آسیب هایی نیز به همراه داشته باشد زیاد است.

راهنمای خرید جدیدترین مدل های دیزل ژنراتورهای کاترپیلار
ویژگی های ژنراتور کاترپیلار یا ژنراتور گازی
- ۲۰۰۰کیلو وات انرژی خروجی
- در موتور های گاز سوز مورد استفاده قرار می گیرد.
- راندمان ۴۰ درصد.
- تامین برق صنعتی
- توربینی و گاز سوز می باشد.
- تامین برق بادی
- تامین انرژی برق در امواج دریا

خرید دیزل ژنراتور دسته دوم
اجزا ژنراتور کاترپیلار
این ژنراتور گازی از چهار جزء تشکیل شده است این جزء ها شامل موتور احتراقی با سوخت گاز، ژنراتور مولد برق، شاسی نگهدارنده و سیستم تابلوی فرمان می باشد. ژنراتور های کاترپیلار در مدل های متنوعی تولید و وارد بازار فروش می شود.

قدرت دیزل ژنراتور های کاترپیلار
انواع ژنراتور کاترپیلار
ژنراتور های گاز سوز یا کاترپیلار به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
- اولین بخش آن ژنراتور هایی با توان پایین می باشد که فشار و تغذیه گاز این ژنراتور پایین تر از ۶۰ کاوا می باشد، دامنه مصرف این دسته از ژنراتور بسیار وسیع می باشد که در تمامی مراکز تجاری و مجتمع ها مورد استفاده قرار می گیرد. ژنراتور کاترپیلار در دسته اول دو نوع شاسی دارد که شاسی اول باز بوده و هیچ پوشش یا عایق صوتی در بدنه خود ندارد و باعث آزار افراد می شود. ولی اکثر ژنراتور ها غالبا پوشش عایق صوتی دارند که هنگام استفاده باعث آزار دیگران نمی شوند.
- تابلو برق ژنراتور گازی: این ژنراتور از نظر سیستم و انتقال برق به دو دسته تقسیم می شود. دسته اول تابلوی دستی می باشد. دسته دوم تابلوی تمام اتوماتیک می باشد که در این تابلو ها ژنراتور پس از قطعی برق روشن می شود و از فرمان، استارت می گیرد و سپس انرژی گازی را روشن می کند. ژنراتور کاترپیلار کمتر از ده ثانیه می تواند برق اضطراری را جایگزین برق شهری بکند که اکثرا افراد در ساختمان های تجاری و متجمع های خود از این ژنراتور ها استفاده می کنند، البته بهتر است بدانید که این ژنراتور ها علاوه بر ویژگی هایی که دارند معایبی نیز به همراه دارند.
مصرف سوخت در ژنراتور های کاترپیلار چگونه می باشد؟
میزان مصرف این سوخت ها متغیر می باشد که به موتور های احتراقی و راندمان این ژنراتور ها بستگی دارد. به عنوان مثال می توان گفت که یک ژنراتور گازی بسیار پر کاربرد می باشد که توان ۳۰ کاوا دارد؛ اما نمی تواند در مصرف سوخت صرفه جویی کند. ژنراتور کاترپیلار کاربرد های متعددی دارد که در صرفه جویی برق نقش مهمی دارد.
سخن پایانی
به دلیل افزایش جمعیت جهان و استفاده زیاد از انرژی های الکتریکی، دیزل ژنراتور هایی به وجود آمد که می توانند هنگام کمبود انرژی الکتریکی جایگزین مناسبی باشد که در تولید برق نقش موثری دارند. دیزل ژنراتور ها انواع متفاوتی دارند که بعضی از آن ها در صنعت کشتی رانی و برخی دیگر همانند ژنراتور کاترپیلار در ساختمان های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی اختراع دیزل های برق تحول بزرگی در صنایع مختلف ایجاد نمود.
محصولات مرتبط:
مطالب مرتبط: