همانطور که می دانید این نوع دستگاه در پیکربندی های فیزیکی و همچنین الکتریکی، تاثیر به سزایی دارد که انواع ژنراتور برق دائم کار در صنایع و کارخانه ها به شدت یافت می شود که هر یک از این انواع، کاربرد و کارایی های زیادی را به دنبال دارند. از طرفی ژنراتور در حین قطع شدن برق، نیروی موردنظر را برای جلوگیری از فعالیت های روزانه در صنایع، تامین می کند. در نظر داشته باشید، ژنراتور دائم کار به چند قسمت تقسیم می شود که برای تامین نیروی برق اصلی، بسیار کاربرد دارد. همچنین باید در این نوع ژنراتور ، یک دیزل وجود داشته باشد که دستگاه بتواند در کم ترین زمان ممکن، وظیفه خود را به خوبی به نمایش بگذارد.
لازم به ذکر است که انواع ژنراتور ، می تواند انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند و برق موردنظر را به صورت خروجی، از یک سیستم تولید کند. ما در این مقاله قصد داریم تمام اطلاعات مهم درباره انواع ژنراتور را با جزئیات کامل، برای مخاطبان مطرح کنیم. قبل از خرید این نوع دستگاه، توصیه می شود این مقاله را با دقت مطالعه فرمایید.
انواع ژنراتور برق دائم کار
ژنراتور برق دائم کار انواع زیادی دارد که در ادامه به چند نوع از آن ها می پردازیم :
- ژنراتور برق دائم کار مدل کامینز
این مدل از ژنراتور ساخت کشور هند و آمریکا بوده که تجهیزات بکار رفته در داخل دستگاه، بسیار باکیفیت هستند و نمایندگی زیادی در کشور ایران دارند. ژنراتور برق کامینز یا همان کمنز، از دو تا 16 سیلندر تشکیل شده که توان کار آن حدود 85 الی 3000 کیلو وات است.
از طرفی در نظر داشته باشید که این نوع محصول، به راحتی می تواند عملکرد خود را به نحوه احسن به نمایش بگذارد و همچنین در حین خرید از خدمات پس از فروش نیز برخوردار هستند. انواع ژنراتور مدل کامینز، مقرون به صرفه تر از مدل های دیگر ژنراتورها است.
-
ژنراتور برق دائم کار مدل ولوو
یکی از مهم ترین ویژگی که ژنراتور برق ولوو دارد این است که، این نوع ژنراتور مصرف سوخت را کم می کند و طراحی آن نسبت به دیگر ژنراتورها زیبا و مدرن تر است. در نظر داشته باشید که انواع ژنراتور برق دائم کار با برند ولوو، با سرعت بالا و خیلی راحت راه اندازی شده و در صنایع مختلف، هتل ها و بانک ها از آن استفاده می کنند. از طرفی حداکثر توان مصرفی این نوع محصول حدود 97 کاوا یا کیلو وات است که ازموتور 4 زمانه، طراحی و ساخته می شود. در آخر اینکه این مدل از انواع ژنراتور برق دائم کار، از تعداد فرکانس 50 هرتز ساخته شده و به راحتی عملکرد خوبی را به نمایش می گذارد.
-
ژنراتور برق دائم کار با مدل ام تی یو
این نوع ژنراتور، ساخت کشور آلمان بوده که از سال 1909 با کمک دانشمند و مخترع ویلهلم، آن را طراحی و تولید کردهاند. تجهیزات داخلی این نوع محصول را که جزء انواع ژنراتور برق دائم کار است، از معتبرترین کمپانی های دنیا تهیه می کنند و برای ساخت یک ژنراتور با مدل ام تی یو استفاده می کنند. از طرفی قدرت موتور این دستگاه حدود 1523 کیلو وات بوده و قطر سیلندرهای آن نیز، 170 میلی متر است.
-
ژنراتور برق دائم کار با مدل دوسان
این نوع مدل از انواع ژنراتور برق دائم کار، محصول ساخت کشور کره جنوبی است که انوع مختلفی دارند. در نظر داشته باشید که این دستگاه، می تواند 110 درصد، بار اضافی را حمل کند که توان کار آن حدود 300 کاوا یا کیلو وات است. از طرفی تجهیزاتی که در داخل این نوع ژنراتور بکار رفته به صورت منظم و عالی کنار هم چیده شده اند و می توانند در برابر آتش سوزی از خود مقاومت نشان دهند. در آخر اینکه این مدل از انواع ژنراتور برق دائم کار را می توان در مکان های مختلف و بزرگ، استفاده کرد.
جمع بندی نهایی
ژنراتور برق می تواند به صورت یک مولد الکتریکی عمل کند یعنی یک انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کند که این تبدیل با کمک یک موتور امکان پذیر است. از طرفی انواع ژنراتور برق دائم کار در صنایع و مکان های مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد که هر یک کاربردهای جداگانه ای دارند.
مطالب مرتبط:
محصولات مرتبط: