با انواع مولدها آشنا شوید

با انواع مولدها آشنا شوید

 

انواع مختلفی از مولد ها وجود دارد. با توجه به دور موتور می توان، انواع مولدها را به مولد ژنراتورهای دور بالا، متوسط ​​و کم تقسیم کرد.  با توجه به توان، آن ها را می توان به مولد ژنراتورهای بزرگ، متوسط ​​و کوچک تقسیم کرد.با این حال روش طبقه بندی رایج تر، طبقه بندی بر اساس حالت کنترل، استفاده و ساختار ظاهری انواع مولد های ژنراتور است.

معرفی انواع مولد ها

شرکت مولد نیرو میکا، که با نام تجاری میکاپاور شناخته می شود. در زمینه تولید  انواع مولدها، و ژنراتور ها  توسط متخصصان کار آزموده فعالیت می کند.

PhotoWatermark 20211215180804 با انواع مولدها آشنا شوید

مولد اضطراري (Standby)

برای استفاده از تجهیزات الکتریکی که باعث تلفات بزرگ، یا حوادث شخصی در صورت قطع ناگهانی برق می شوند. معمولاً انواع مولد های اضطراری، برای تأمین برق این تجهیزات ارائه می شوند. مانند سیستم های حفاظت از آتش برای ساختمان های بلند، روشنایی، آسانسورها، و سیستم های کنترل برای خطوط تولید خودکار. چنین سیستم‌های ارتباطی، و تجهیزات پزشکی مهمی که برای جراحی ضروری هستند، می‌توانند در صورت قطع ناگهانی منبع تغذیه،  به سرعت بالا بیایند و برای اطمینان از تحویل به موقع،  برق AC پایدار را در مدت زمان کوتاهی، برای بار فراهم کنند. و منبع تغذیه بار،  به درجه بالایی از اتوماسیون نیاز دارد.

 

انواع مولدها در صنایع مختلف

انواع مولدها در صنایع مختلف

مولد پايه (Prime)

یکی از انواع مولد ها، مولد پایه می باشد. که برای ظاهر اولیه مخزن آب، موتور دیزل، دینام و جعبه کنترل، روی همان شاسی مشترک نصب شده است. ژنراتور قدرت اولیه معمولا بیش تر دیده می شود. هم چنین ممکن است یک واحد خود راه انداز، یا یک مجموعه اتوماسیون کنترل شده، توسط میکرو کامپیوتر باشد.

 

مولد دائم (Continuous)

این مولد ها در تمام طول سال کار می کنند. معمولاً در مناطقی دور از شبکه برق، یا نزدیک به شرکت های صنعتی، و معدنی قرار دارند. تا نیازهای ساخت و ساز، تولید و برق خانگی را برآورده کنند. در حال حاضر، در منطقه ای با اقتصاد توسعه یافته تر، به دلیل این که ساخت شبکه برق، کم تر از تقاضای برق کاربران است، یکی از  انواع مولد ها، یعنی مولد دائم با چرخه ساخت کوتاه، برای پاسخ گویی به نیاز کاربران تنظیم شده است.

این نوع مولد دارای ظرفیت نسبتاً زیادی است. منبع تغذیه مداوم برای بارهای ناپایدار فراهم می کند، محدودیتی در مدت زمان کارکرد مداوم ندارد. و اجازه می دهد تا یک ساعت، منبع تغذیه بیش از حد برای مدت 12 ساعت تامین شود.  ظرفیت اضافه بار آن 10 درصد توان خروجی، نامی انواع مولد ها یعنی مولد دائم است.  به دلیل زمان کار طولانی و بار سنگین، توان مجاز نسبت به توان حدی این واحد، در نقطه پایین تری تنظیم می شود.

مولد چند منظوره

معمولاً برق مورد نیاز کاربر از شبکه برق تامین می‌شود. و انواع مولد های چند منظوره برای اطمینان از تولید اولیه، و استفاده مداوم کاربر، در هنگام قطع برق، یا زمانی که منبع تغذیه به دلایل دیگر قطع می‌شود، تنظیم می‌شوند. این نوع مجموعه مولد، عمدتاً در بخش مخابرات، بیمارستان‌ها، شرکت‌های صنعتی و معدنی، فرودگاه‌ها،  ایستگاه‌های تلویزیونی و دیگر نیروگاه‌های اصلی قرار دارند. این نوع مولد ژنراتور همیشه در حالت آماده به کار نگه داشته می شود. و منبع تغذیه مداوم برای بارهای غیر ثابت، و بدون محدودیت در مدت زمان کار مداوم است.

یک نمونه مولد

یک نمونه مولد

نتیجه گیری

ژنراتورها و   انواع مولد ها، منابع مستقل الکتریسیته هستند، که به عنوان منبع پشتیبان یا منبع اصلی برق مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان منبع تغذیه پشتیبان، ژنراتورها عمدتاً در صورت بروز حوادث یا هرگونه نقص در شبکه های برق مرکزی، برای اطمینان از تامین برق، بدون وقفه استفاده می شوند. در مکان هایی که خطوط مرکزی برق به طور کامل وجود ندارد، (به عنوان مثال، در مناطق دورافتاده اعزامی یا در حین ساخت و ساز)، از مجموعه ژنراتورها و انواع مولد ها، به عنوان منبع اصلی برق استفاده می شود.

ماهیت کار  مولد ها و ژنراتور ها،  تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی است. که  برای همه انواع  مولد ها یکسان است. اما در عین حال، ژنراتورها، را می توان بر اساس پارامترهای بسیار زیادی طبقه بندی کرد: بسته به نوع منبع انرژی، نوع برق تولید شده، میزان تحرک،  هدف استفاده، و موارد دیگر که شما می توانید انواع مولد ها را با مناسب ترین قیمت، از شرکت مولد نیرو میکا خریداری کنید.

 

 

مطالب مرتبط:

 

 

 

محصولات مرتبط: